Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa °C

200 yıllık antikalar İstanbul’da AVM’lerde görücüye çıkıyor

200 yıllık antikalar İstanbul’da AVM’lerde görücüye çıkıyor
24.02.2022
A+
A-

200 YILLIK ANTİKALAR İSTANBUL ‘DA SERGİLENECEK

Açıklama yok.

200 yıllık antikalar İstanbul’da AVM’lerde görücüye çıkıyor. The Roof Türkiye, Dünya Engelsiz Yaşam Derneği ve Topuk Seslerimiz Kadın Organizasyon platformu tarafından gerçekleştirilecek Antika ve Vintage Günleri Organizasyonunun birincisi Yenisahra’da Optimum Outlet Premium AVM’ de gerçekleştirilecek.

Açıklama yok.
Nostalji ruhunun enerjik müdavimleri ve kolleksiyonerler için gerçekleştirilecek Antika ve Vintage Günleri Organizasyonun’da 200 yıllık birbirinden değerli antikalar, zamansız eşyalar, geçmişten gelen ışıltılı ve kaybolmayan değerlerle bugünün bir buluşması. 10 gün boyunca geçmişi meraklıları ile buluşturduğumuz bir organizasyon. Organizasyonun içinde Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan mezat organizasyonu ise bambaşka bir renk katacak.

Açıklama yok.

Geçmişin notalarını konuşturduğumuz döneminin telefon makinaları ile Graham Bell’i yad edeceğiniz, Gramafonları eşliğinde dans edeceğini, eski İstanbul’un kundura dükkanları, şekerci dükkanları arasında yolculuk edeceğiniz, çocukken bindiğiniz oyuncak atla selamlaşacağınız, sanki İstanbul’a ilk gelmişsiniz de anılarda kalsın diye eski bir fotoğraf makinası ile İstanbul Hatırası’nı yad edeceğiniz, Osmanlının izlerini takip edeceğiniz bir nostalji baharı, masalsı bir yolculuk vaad ediyor. Antika ve Vintage Günleri Organizasyonu İstanbul’daki AVM ’lerde 1 yıl boyunca farklı tarihlerde yer alamaya devam edecek.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI